Provat från producenten Francesco Candido

Etikettbild

1999 Duca d'Aragona

Stor, fruktig, köttig, kryddig, något kokt, blommig, relativt enkel doft med viss utveckling, knäckighet och inslag av citrus, fat, choklad, rökta charkuterier, vanilj och lakrits. Frisk, medelfyllig, utvecklad rökig, kryddig, svart, något syltig och kokt doft med avrundade tanniner, viss blommighet och inslag av lakrits, fat, färska örter, körsbär, kaffe, björnbär och mineral. Ett inte helt harmoniskt vin med välintegrerade fattoner och hygglig längd som störs lite av en lite oren, kokt ton.

Röda viner  ·  2007-03-16  ·  124 kr  ·  75 cl

Ursprung: Apulien  ·  Salento (IGT)  ·  Francesco Candido

Druvsammansättning: Negroamaro, Montepulziano
(0.0 / 5, 0 röster)